Vi har 20 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Du ser artikkel #162


Microsoft-Security-Essentials

Har du sikret pc'en din mot virus? Vil du ikke betale så er Microsoft Security Essentials det beste alternativet. Programmet beskytter mot alle valige farer på Internett som virus, trojanere og spionprogrammer.

Microsoft Security Essentials

er gratis og integreres automatisk sammen med Windows Defender. Du merker lite til programmet og det stjeler ikke mye resurser fra maskinen din. Oppdatering skjer automatisk. Du vil en gang i blant få beskjed om å klikke på skanne knappen.

Nettsurfing er temmelig trygg med dette programmet. Om du er uheldig å surfe til en infisert webside vil det dukke opp en advarsel om at siden er utrygg, og du kan bare klikke en knapp for å forlate siden. Samme med e-post og vedlegg.

Skanningen går veldig kjapt fordi normal skanning kun omfatter de områder på PC'en som er utsatt for virus og uhumskheter. Dette er oppstartssektor, mine og Windows systemmapper. Du kan selvsagt kjøre full skanning av alle filer om du vil, men dette er ikke nødvendig om du ikke mistenker at maskinen er infisert. Søk kan også tilpasses til å lete på eksterne harddisker eller de mapper du ønsker.

Det er logisk at Microsoft leverer en suveren løsning for å beskytte maskinen din. De har bygget Windows og kjenner alt som rører seg i systemet. På grunn av konkurransehensyn får de ikke lov å levere Microsoft Security Essentials med nye Windows. Det er altså et tillegg du selv må laste ned.

Last ned norsk verjson her:
http://windows.microsoft.com/nb-NO/windows/products/security-essentials  


Relaterte artikler:Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace

Nettbåt

Besøk vår webshop med over 5000 båtutstyr artikler.

nettbutikki

Suveren nettbutikk løsning

Ny webside?

Verdens mest populære webløsning til hyggelig pris med skreddersydd design.

boidanmark
Kjøpe hus i Danmark?


Ansvarlig redaktør: Jan Olav Bolmann. Webløsning driftes og eies av Web Norge basert på Joomla.
Innhold og bilder ©2012 Jan Olav Bollmann, Bildebase.no og Web Norge.