Vi har 51 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Du ser artikkel #123


Tar du backup av datamaskinen din? Har du flere PC'er eller Mac og sliter med å legge bilder, musikk og dokumenter over på alle sammen? Reiser du mye, har hytte eller båt?

Dropbox er tingen. Du laster ned programmet på alle maskiner, registrerer konto og du er i gang med netttlagring. Alt du legger i Dropbox mappen, som også ligger som ikon nede ved siden av klokka i statusfeltet, lastes automatisk opp i nettskyen uten at du merker noe som helst til det. Alt du lagrer i denne og undermapper er til enhver tid backet opp.

Verdens beste nettlagring har også gratis applikasjoner for nettbrett og mobiltelefoner. Bilder du knipser kan lastes automatisk opp til Dropbox og dermed ned til datamaskinene dine uten å gjøre noe som helst. Vær oppmerksom på å kun tillate dette når du er koplet til trådløst nettverk (wifi).

Undertegnede fikk fullt datakrasj i fjor. Måtte kjøpe ny PC. Det første var å installere Dropbox, og etter en natt var 50 gigabyte meed bilder, dokumenter og jobbefiler på plass på den nye maskinen. Du er faktisk ikke smart om du ikke har en nettlagringstjenste på datamaskinen din.

Du får 2 GB gratis. 50 GB koster $99 pr år.

Last ned Dropbox her:
https://www.dropbox.com/

dropbox

 


Relaterte artikler:Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace

Nettbåt

Besøk vår webshop med over 5000 båtutstyr artikler.

nettbutikki

Suveren nettbutikk løsning

Ny webside?

Verdens mest populære webløsning til hyggelig pris med skreddersydd design.

boidanmark
Kjøpe hus i Danmark?


Ansvarlig redaktør: Jan Olav Bolmann. Webløsning driftes og eies av Web Norge basert på Joomla.
Innhold og bilder ©2012 Jan Olav Bollmann, Bildebase.no og Web Norge.