Vi har 50 gjester og ingen medlemmer på besøk.

Du ser artikkel #163


outlook2012

01.08.2012 åpnet Microsoft tjenesten @outlook som overtar for Hotmail og Live for å konkurrere med Googles Gmail. Og tjenesten er suveren, med mye bedre grensesnitt enn Gmail.

Det første som slår er hvor rent grenesnittet er. Har du brukt Windows Mail eller Outlook fra før så kjenner du deg straks igjen. Mappene til venstre og lesefelt for forhåndsvisning av mailen. Man slipper altså å klikke seg inn i mailen for å lese den. Slik en mailklient bør være. Gmail har dessverre ikke dette.

@outlook.com konto

Du får gratis Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. epostadresse. Det gjelder å være rask om du vil ha eks Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.. Pågangen har vært enorm; over 1 million registerte brukere første døgn!

Eksterne mailkontoer

Man kan legge til så mange eksterne kontoer man ønsker. Det er greit å legge til både firmakonto og privat epostkonto fra eks Telenor. Disse kan automatisk lagres i mapper om ønskelig for bedre oversikt. Vi anbefaler å bruke online mailklienter som @outlok eller Gmail, fordi dine eposter er tilgjengelig fra enhver enhet som er på internett.

Skydrive

Med i gratispakken følger 7 GB lagringsplass på Microsoft Skydrive. Vedlegg kan lagres hit, og du man sende vedlegg fra din Skydrive. Diskplassen kan oppgraderes til 100 GB for kr 249.- pr år. Det er markedets rimeligste.

Best av alt; det finnes app til Windows som lar deg synkronisere filer opp i skyen. Har du Xbox 360 så har det nå kommet app for å vise innhold fra Skydrive på tv'en. Microsoft Phone 8 og Android har også app.

Mobile plattformer

Apper kan lastes ned for IOS, Android, Symbian og Windows Phone telefoner og nettbrett. Push teknologi varsler øyeblikkelig når ny epost er mottatt. Man kan også sette intervaller for sjekk manuelt.

 


Relaterte artikler:Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p MySpace

Nettbåt

Besøk vår webshop med over 5000 båtutstyr artikler.

nettbutikki

Suveren nettbutikk løsning

Ny webside?

Verdens mest populære webløsning til hyggelig pris med skreddersydd design.

boidanmark
Kjøpe hus i Danmark?


Ansvarlig redaktør: Jan Olav Bolmann. Webløsning driftes og eies av Web Norge basert på Joomla.
Innhold og bilder ©2012 Jan Olav Bollmann, Bildebase.no og Web Norge.